Termékeink

Amennyiben cégünktől rendeli meg az alábbi termék, termékek valamelyikét abban az esetben a tervezést ingyen elvégezzük.
A termékek listája nem teljes.

Keret nélküli edzett üvegajtók és portálok

keret-nelkuli.jpg Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható üvegfalak és üvegajtók készítése szükség esetén fémszerkezettel együtt is. Az üvegek –beépítési helyük és funkciójuk szerint – készülhetnek laminált, illetve edzett üvegből is. Megfogásuk több féle módon – a megrendelő igénye  szerint is - megoldható.

Egyedi zuhanykabinok

egyedi-zuhanykabin.jpg Egyéni és közösségi terekbe kerülő, egyedi elképzeléseket is kielégítő, formájában és anyagában széles választékot biztosító zuhanyfülkék, gőzkabinok és kádparavánok készítése, rozsdamentes szerelvényekkel, vízzáró profilokkal szerelve.

Üvegkorlátok, korlátüvegek

korlatuveg.jpg Az üveget, már régóta használják fém- és faszerkezetes korlátok betéteiként, de az igazán szemet gyönyörködtető légies látvány, az üvegkorlát. Anyaga mindig több rétegű, és különböző vastagságú biztonsági szerkezetű üveg, melyet akár pontmegfogással, vagy un. vonalmegfogással rögzítünk az erkély vagy a födém élére vagy aljzatra. A megfogások vagy a burkolatuk mindig rozsdamentesek, - acél vagy eloxált alumínium -, így lakásbelsők díszévé is válik. Amennyiben acélszerkezetre kell üvegkorlátot szerelni, a rozsdamentes oszlopok, tartók széles skálájából válogathat. A korlátmegfogók a felhasznált elemekhez illeszkednek, több formai kivitelben.

Előtetők, télikertek, szélfogók fogadószerkezettel

valaszfal.jpg Lakó- és irodaterek leválasztása esztétikusan lehetséges normál és hangszigetelő kivitelben nagyfelületű üvegfalak segítségével. A savmaratott, vagy matt fóliával laminált üvegek, valamint a különböző színes, illetve reflexiós (tükröződős) felületek alkalmazása jelentősen növeli a leválasztott terek intimitását, zavartalan használhatóságát. Kívánságra változatos anyagú és felületű szerkezetekbe építve is szállítjuk.

Automata ajtók

automata-ajto.jpg Ma már lakáson belül is sok helyen találkozhatunk a kényelmünket szolgáló automata szerkezetek által működtetett ajtókkal, de irodákban már nagyon rég teret nyert e szolgáltatás, melyet jó szívvel ajánlunk Önnek is. A környezeti és műszaki igényektől függően kerettel és keret nélkül is készülhet.

Hőszigetelő üvegszerkezetek

hoszigetelo.jpg A mai energia árak mellett, már minden fűtött tér kiegészítője a hőszigetelt üveg, mely megfelelő keretbe építve, jelentős megtakarítást biztosít tulajdonosának. A fa kereteken túl, mára már teret nyertek a műanyag, és a hőhídmentes fémszerkezetek is. Az üveg hő átbocsátását (hő visszatartását) különböző rétegrendekkel, és üvegek felhasználásával széles skálán lehet biztosítani 2,8-0,6kW érték között. Hab a tortán, hogy az üveg hangszigetelése is igen jó eredményt ad, ami a zavartalan pihenést, vagy munkavégzést is segíti.

Tükrözések, tükörfalak

tukrozes.jpg A kor technológiája lehetővé teszi, hogy torzításmentes tükörfalakat lehessen létrehozni, ami nem csak fitness- és balett termek, de lakásoknak is része, élményszerző felülete legyen. A teljes felületet beborító tükrök, egyedi méretre gyártva, falra – többnyire ragasztással – rögzítve, biztonságos használatot tesz lehetővé. A tükrök látható élei, az élményt még fokozó polírozott élekkel készülnek, kizárva a baleset lehetőségét.

Járóüvegek kialakítása

jarouveg.jpg Különleges látványt nyújthat egy járófelület áttörését üveggel lefedni. Mára már nem csak múzeumok, és ipari létesítmények, de lakások belső terét is díszítheti biztonságot nyújtó járható üvegfelület. A technológia lehetővé teszi, hogy a több rétegben egymáshoz ragasztott üveg, minden gond nélkül viselje a fölötte járó emberek súlyát, és egyéb igénybevételt. Az üveg törés esetén is egy darabban marad, meggátolva egy sérülés kialakulásának lehetőségét. A beépítéshez szükséges keretszerkezetet is készséggel elkészítjük.

Üvegbútorok, bútorüvegek

uvegbutor.jpg Bútorba üveget, ez már nagyon régi megoldás, természetesen, ezt is megkapja nálunk. De, az üvegből bútor is része kínálatunknak. Ez készülhet az Ön elképzelései és az üveg adta lehetőségek keretein belül, vagy a mi eddig elkészített üvegbútor rendszerünk felhasználásával. A nyíló- és tolóajtók a rendelkezésére álló tér és más lehetőségek szerint kerülhetnek tervezésre, és kivitelezésre. A gyári fémszerelvények megfelelő külsőt biztosítanak az üvegek számára.

Egyedi mintás üvegek

egyedi.jpg Egy ajtóra, vagy ablakra elképzelt minta, vagy cégét hirdető üvegfelület is készülhet az igényeknek megfelelően, akár savmaratással, festéssel vagy fóliázással. Amennyiben felkeres minket, közösen kialakítjuk a leginkább a kívánt célt megvalósító végeredményt. Szükség esetén grafikusunk segítségét is igénybe veheti. Ma már sok helyen találkozhat falra vagy egyéb helyre ragasztott, festett, és esetenként edzett üveggel. A konyhai igénybevételt, ez utóbbi bírja megbízhatóan. A festett kivitellel, igen változatossá tehető a környezet minden apró részlete is.

Színezett üvegek

Amikor egy környezet, illetve annak használója nem a „láthatatlan” üveget kívánja láttatni, akkor van létjogosultsága az anyagában színezett üvegeknek. Bár, a színválaszték nem vetekszik a festőpaletták kínálatával, de előnyük, hogy kültéren sem vesztik el színüket. Amennyiben a skálán nem találja meg az Önnek megfelelőt, fóliázott üveggel valósítjuk meg elképzelését.

Hőálló kandalló üvegek

hoallo.jpg Mint már fentebb írtuk, a hőhatással járó igénybevételt nem minden üveg viseli el. Még kevesebb, illetve csak egy, a kandallók égőterét leválasztó betekintő ablakok üvegei. Ez egy speciális eljárással készült anyag, mely elviseli a pattanó szikra, parázs hőjét is. Természetesen, ez is eltörhet. Nos, akkor forduljon hozzánk, pótoljuk.

Különleges feladatok megoldása

kulonleges.jpg Ezt nem tudjuk, mit jelenthet, mert nem ismerjük az Ön elképzelését. De mindenképp megpróbáljuk megvalósítani! Eressze el a fantáziáját nyugodtan. Mi már készítettünk Megrendelőnk részére üvegből kardot, és egyéb dísztárgyat is. (Az elkészült üvegkardot megtekintheti galériánkban.)

Túlméretes üvegek

A fent ajánlott termékek általában alapméretes üveglapokból készülnek, de néhány esetben, nagyobb méretekre is szükség lehet. Ezeket, un. túlméretes üvegből készítjük. Ennek pontos mérete megbeszélés kérdése, de van rá lehetőség.

Üvegek csiszolása, UV ragasztása

csiszolas.jpg Az üveg –mint azt már mindenki tapasztalhatta- éles, vág a széle, veszélyes. Mi saját gépünkkel, az széleket lecsiszoljuk, az éleket letörjük, és végül polírozzuk a felületét. Ennek a síküvegnél is, de még inkább a tükröknél van nagy jelentősége.
Amennyiben szükséges, az üveg színtelen és víztiszta UV fényre kötő speciális anyaggal ragasztható önmagához, és más anyagokhoz is.

Ajándéktárgyak

uvegrozsa Ajándéktárgyak.

Biztonsági üvegek

biztonsagi.jpg Biztonsági üvegek lehetnek az edzett, a laminált, és a fóliázott üvegek. Eltérő biztonsági szintről beszélünk, minden esetben a felhasználás módja határozza meg, hogy milyen gyártástechnológiával készült üveg kerül beépítésre.

Munkánk során, számtalan esetben kell más szakmák jeles képviselőinek szaktudását és közreműködését igénybe venni. Kipróbált mesterek közül, Ön is kiválaszthatja a megfelelőt.Tovább »